Посјета предсједника СП Петра Ђокића

Дана 22.04.2016. године предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић боравио је у посјети Градском одбору Социјалистичке партије Требиње, којом приликом је свечано отворио нове страначке просторије.

02-1

Овом догађају су присуствовали и многи други руководећи људи Социјалистичке партије регије Требиње, другови Момчило Вукотић, Драган Савић, Максим Скоко, Огњен Куљић, Слободан Чомић, као и друг Слијепчевић, повјереник Социјалистичке партије за општину Берковићи. Предсједник Градског одбора СП Требиње Рајко Ћапин упозано је предсједника са масовним приливом чланства и реактивирањем старих чланова, те са новим обликом рада у партији кроз секције (Секција пензионера, Секција добровољних давалаца крви, Секција волонтера, Еколошка секција, Спортска секција), те са низом спроведених и планираних акција. Са своје стране, предсједник Петар Ђокић похвалио је ново руководство требињских социјалиста на челу са предсједником Рајком Ћапином и изразио одушевљење степеном организованости рада ове локалне партијске организације, нагласивши притом да су избор и повјерење које је указано поменутом руководству били пун погодак за Социјалистичку партију у цјелини.

По окончању наведеног догађаја, предсједника Петра Ђокића и предсједника ГО Рајка Ћапина су позвали и у свом дому срдачно угостили господин Милисав Грађић и његова супруга Радмила, наши суграђани, родитељи два погинула борца.
Дана 23.04.2016. године требињски социјалисти су се одазвали на позив Руског културног центра и узели учешће у акцији чишћења и сређивања Споменика борцима палим у борби против фашизма 1941-1945. У склопу наведених активности чланови Градског одбора и Актива младих су на своју иницијативу обишли гробно мјесто страдалника са Придворачке јаме на Градском гробљу и том приликом је спроведена акција уређења и чишћења спомен-костурнице и припадајућег околиша.
Такође, Актив младих ГО Социјалистичке партије Требиње поклонио је Народној библиотеци у Требињу два нова комплета књига, као и више од стотину других наслова, на који начин је обиљежен 23. април, Међународни дан књиге.

You may also like

ПОБЈЕДНИЧКА КОНВЕНЦИЈА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ – “ДОБОЈ 2018”

Побједничка конвенција СП у Добоју, одржана 9. септембра,