Петар Ђокић: Социјалисти ће се залагати за озбиљније реформе у свим локалним заједницама и више радних мјеста

Петар Ђокић: Социјалисти ће се залагати за озбиљније реформе у свим локалним заједницама и више радних мјеста

Предсједник СП-а Петар Ђокић рекао је да је убијеђен да владајућа коалиција може постићи далеко боље резултате на локалним изборима него тренутна опозиција.

Ђокић је након потписивања споразума са коалиционим партнерима у Бањалуци рекао да су усаглашена сва питања која су била на столу у претходних неколико недјеља у вези са договором о заједничком дјеловању на локалним изборима.

„Као коалиција смо чврсто опредијељени да заједничким дјеловањем обезбиједимо да се у потпуности успостави стабилност Српске на најбољи могући начин, а то је да повежемо утицај власти на нивоу Републике Српске са локалним утицајем, јер само тако може доћи до даљег развоја Републике“, сматра Ђокић.

Он тврди да, ако имају власт на нивоу Републике, пожељно је да она буде таква и на нивоу општина и градова.

„Социјалисти ће се у наредном периоду залагати за озбиљније реформе у свим локалним заједницама Републике Српске ради подстицања убрзаног економског развоја са циљем да имамо мала предузећа или развој постојећих и много више радних мјеста“, поручио је Ђокић.

Он је рекао да је увјерен да коалиција управља економским токовима Републике Српске, те да ће и у наредном периоду дати велике резулате у интересу свих грађана.

„Овим споразумом показали смо да смо свјесни своје улоге и одговорности управљања Републиком Срском“, додао је Ђокић.

 

You may also like

ПОБЈЕДНИЧКА КОНВЕНЦИЈА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ – “ДОБОЈ 2018”

Побједничка конвенција СП у Добоју, одржана 9. септембра,