Ко ће бити кандидати Социјалистичке партије за одборнике?

Ко ће бити кандидати Социјалистичке партије за одборнике?

Требињски социјалисти ће на наредним изборима наступити са пуном одборничком листом од 33 кандидата. Носилац листе је предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Требиње Рајко Ћапин. Ћапин је директор Дома пензионера, а био је начелник Одјељења за борачко-инвалидску заштиту Градске управе Требиње у два мандата. Потпредсједници Горан Вукоје и Милан Филиповић налазе се на позицијама 3 и 4 на листи.

У СП-у је у претходном периоду дошло до природне смјене генерација, па ће основна одлика  и квалитет социјалиста на овим изборима бити то што су пружили прилику младим суграђанима којима је припало око 2/3 мјеста на одборничкој листи. Издвојићемо само нека од имена младих људи на листи: потпредсједник Градског одбора Милан Филиповић, секретар Градског одбора Дражен Мијановић, предсједница Актива жена Нина Ивковић, предсједник Актива младих Лука Петковић, дипломирани инжењер електротехнике Иван Копривица, стоматолог Јелена Настић, дипломирани правник Александра Копривица, дипломирани економисти Дражен Бошковић и Никола Оборина, као и многи други високообразовани али и кандидати са средњом стручном спремом који ће накнадно бити представљени.

Уколико му грађани укажу повјерење за интересе пензионера у градским скупштинским клупама бориће се Слободан Томановић, који се налази на редном  броју 10 на листи СП-а.

И овога пута на листи требињских социјалиста нашао се дугогодишњи члан партије Синиша Шегрт,  који се истакао радом у Ластви, традиционалном упоришту социјалиста.

На листи су и предсједница Мјесног одбора Полице Бојана Перишић, предсједник Мјесног одбора Брегови Никола Роћко Радмиловић и предсједник Мјесног одбора Горица Александар Хрњаз, као и дугогодишњи истакнути спортисти Игор Јоксимовић и Џевад Бараковић.

У наредном периоду моћи ћете пратити представљање свих кандидата за одборнике на сајту СП Требиње.

 

You may also like

ПОБЈЕДНИЧКА КОНВЕНЦИЈА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ – “ДОБОЈ 2018”

Побједничка конвенција СП у Добоју, одржана 9. септембра,