ПРВИ МАЈ Чланови Социјалистичке партије Требиње посјетили друга Хасу Никонтовића

ПРВИ МАЈ Чланови Социјалистичке партије Требиње посјетили друга Хасу Никонтовића

Поводом Првог маја, Међународног празника рада, чланови ГО Социјалистичке партије Требиње, посјетили су породицу дугогодишњег бригадира и ударника, Хасе Никонтовића, коме су том приликом уручили и пригодан поклон.

Горан Вукоје, подпредсједник ГО СП Требиње, који је и сам био учесник радних акција, рекао је да су овим гестом хтјели да покажу да социјалистичка партија његује дух заједништва, и прије свега човјека.

”Основна идеја нам је била да посјетимо друга Хасу и да се мало сјетимо прошлих времена, када се Први мај обиљежавао у празничном руху. Овом приликом шаљемо поруку да смо ми не национална партија, отворена партија и сви људи добре воље у нашу су партију добро дошли. Основна порука нам је да се врати предратна љепота Требиња,” рекао је Вукоје.

Захваливши се на поклону, Хасо је нагласио да је овом посјетом пријатно изненађен.

”Нема ријечи којим бих описао као се осјећам. Изузетно ми је драго, када видим да има људи у овоме граду, да има странака, партија, које нису једнонационалне, да обилазе све људе у овом граду. Хвала им пуно на томе”, истакаo је Хасо.

Иначе, Хасо је на једној од радних акција упознао и своју суругу Љљу, са којом је у браку више од 30 година и има двоје дјеце, а која је из Србије. Хасо и Љља су се вјенчали на радној акцији, умјесто вјенчанице и одјела имали су нове бригадирске униформе, а колеге су их до матичара довезле у кариоли.

На вези испод можете прочитати животну причу породице Никонтовић.

AKCIJAŠI JUGOSLAVIJE – Kako su se Haso i Ljilja dovezli u kariolama pred matičara?

You may also like

ПОБЈЕДНИЧКА КОНВЕНЦИЈА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ – “ДОБОЈ 2018”

Побједничка конвенција СП у Добоју, одржана 9. септембра,